STUDIO Jasmine

_____________________________________


Sugaring    Fransar    Naglar    Lash lift

Jag använder mig av en hårborttagningsteknik som heter bodysugaring. Det är en produkt som innehåller 100% naturliga ingredienser, det fäster endast på torra, döda hudceller, vilket gör det optimalt för en Brasilian. Det innehåller endast socker, vatten, citronsaft, och gummi från gummiträdet, det är alltså inget vax alls, även om vissa utövre felaktigt kallar de "sockervax".


Har man väldigt känslig hud, & lätt upplever klåda vid rakning, är Sugaring ett väldigt bra alternativ. Många upplever ytterst lite eller inget obehag alls efter utförd behandling, det kan pirra lite efteråt på det behandlade området, men detta brukar gå över inom en timme.


Sockret håller rumstemperatur, eller strax över, vilket gör att det aldrig bränner huden, dessutom dras håret bort i växtriktningen & detta gör att avbrutna hårstrån undviks & du är på så vis hårfri längre. Sockret fungerar samtidigt peelande, så de behandlade områdena lämnas hårfria och lena.


Jag arbetar även med rollon vax/remsvax, detta för att jag upplever att resultatet är likvärdigt med sockervaxet på stora ytor som benen. Man kan alltid välja sockervaxet även för benvaxningar om man har känslig hud eller bara av preferens, var bara noga med att meddela detta när du gör din bokning.


Jag utför vaxning på både tjejer & killar.                                 

Här hittar du de vanligaste behandlingarna och priser. 

För övriga frågor går det bra att mejla eller ringa.

Bildtolkning

Bilden visar Bodysugar.

Handskar används vid alla typer av hårborttagningsbehandlingar.


Drottninggatan 38 A, 441 31 Alingsås

kontakt@studiojasmine.se

© 2021 Studio Jasmine